Välkommen till NS-Therapy!

NS-Therapy är ett företag som riktar sig till att erbjud massage och friskvård för privatpersoner, idrottsföreningar och företag. Niklas Sandberg grundade 2016 NS-Therapy och har sedan dess utfört flertalet massagebehandlingar för både privatkunder och företagskunder. Företaget har även erbjudit massage till idrottsföreningar på evenemang och tävlingar.

Vad kan jag hjälpa dig med?

Det som jag kan hjälpa dig med är bland annat besvär i kroppen som uppkommit mer akut, eller mer kroniska besvär som har uppkommit under en längre tid. Förstås bör jag nämna att jag botar ingenting, däremot arbetar jag för att minska och förenkla smärtproblematik och liknande.

Akut
  • Ryggbesvär
  • Nackspärr
  • Ischiasbesvär
  • Tennisarmbåge
  • Idrottsskador
Kroniskt
  • Ömmande leder
  • Ömmande muskler
  • Stelhet
  • Ihållande spänningar
  • Långvarig smärta

Vad är en Medicinsk Massageterapeut?

En Medicinsk massageterapeut arbetar med att komplettera företagets hälsovård med friskvård för att på sikt kunna se benägenheter till förändringar i fysisk eller psykisk hälsa.

En medicinsk massageterapeut har en gedigen kompetens inom anatomi, fysiologi, patologi och manuell terapi. I detta ingår bland annat terapeutiska massagebehandlingar och omfattande test- och undersökningsmetodik för att hjälpa kunderna med besvär som uppstått i rörelseapparaten.

Vid en behandling kan flertalet behandlingsmetoder användas för att kunna förstå orsaker och se samband för de mest vanliga skadorna inom rörelseorganen och kunna rekommendera lämplig rehabilitering av dessa. De främsta verktygen en medicinsk massageterapeut använder sig av vid en behandling är massage, muskeltöjningar, triggerpunktsbehandling och manuell mobiliseringsteknik.

En Medicinsk massageterapeut kan även lägga upp individuellt anpassade träningsprogram, ge kostråd och ge råd om ergonomi.

Kliniken

Praktiken där jag arbetar på är belägen centralt i Kungsbacka, mer precis i Söderstaden. Där jag tillsammans med mina skickliga kiropraktor kollegor håller till. Det finns gott om parkeringsplatser i direkt närhet och gångavstånd till allmänna kommunikationer, så som buss och pendel. Parkeringsmöjligheterna som finns vid kliniken är parkeringsplatser direkt utanför och det finns även ett parkeringshus en lite promenad bort.

Hos mig går det bra att du betalar med både kort och Swish. Giltigt kvitto för friskvårdsersättning kan skickas via e-post vid önskemål. Du kan även använda dig av din friskvård genom någon av de olika friskvårdsportaler jag är ansluten till. Hos mig kan du använda förmåner från Hälsoresurs, ePassi och Wellnet.

Öppettider

Måndag: 14:00 – 19:00
Tisdag: 14:00 – 19:00
Onsdag: 14:30 – 19:00
Torsdag: 14:00 – 19:00

Adress

Kiropraktik i Centrum
Aranäs Allé 24
434 50 Kungsbacka

Vad säger andra

En liten samling av några av alla fina kommentarer som jag har fått utav mina kunder under alla år som massör.

Fantastiskt bra behandling tryggt och vänligt.

Superbra! Proffsig, lyhörd, omtänksam. Rekommenderas!!

Lyhörd och duktig på att omvandla min information om upplevda problem till en behandling som gav effekt direkt!

Mkt kunnig och ett trevligt bemötande. Min rygg och axlar känns som nya, kommer definitivt att återkomma.

Nyheter

Nya tider i höst

Nya tider för hösten

Ändrade öppettider

Kinesiotejpning

Ny Behandlingslängd