Niklas Sandberg

Mitt namn är Niklas Sandberg – Cert. Medicinsk Massageterapeut och Lic. PT.
Jag har alltid haft en aktiv vardag där jag ständigt använt kroppen. Tidigare var jag elitsimmare i Kungsbacka Simsällskap, under flera år. Jag har varit med vid ett antal SUM-SIM & även en del SM.

Mellan 2014 – 2015 råkade jag utför axelproblematik, vilket gjorde att simningen blev lidande och stannade av. Istället för att simma började jag studera bland annat massage. Efter en del studerande certifierades jag 2015 av Branschrådet Svensk Massage vid Axelsons Gymnastiska Institut i Göteborg.

Under min utbildning till massör började jag hjälpa Kungsbackas simklubb och dess simmare med massagebehandlingar. Eftersom simning ligger mig varmt om hjärtat kände jag att jag gärna ville hjälpa andra simmare med deras problem. Jag har genom KBSS fått äran flera gånger att få följa med som klubbmassör till flera av de större tävlingarna som till exempel SM. Under min utbildning fick jag även under en period nöjet att hjälpa HK Aranäs genom att i samråd med en av deras fysioterapeut erbjuda några av spelarna behandling i samband med deras träning.

Min massageutbildning var väldigt lärorik och gav mig en bra grund att kunna bygga vidare på.

Utöver massagen har jag under flera år arbetat som simlärare och simtränare för ungdomarna i Kungsbackas Simsällskap. Där jag har arbetat med allt från att lära de mindre barnen grunderna i vattenvana till de större simmarna att finslipa teknik.

Under min tid i gymnasiet utbildade jag mig till undersköterska för att kunna få en djupare förståelse med att arbeta med människor. Utöver att driva mitt företag arbetar jag även som timvikarie som Undersköterska på Sahlgrenska Universitetssjukhus. På sjukhuset arbetar jag inom geriatriken (vård av äldre), med inriktning mot medicin. Där jag hjälper de äldre patienterna med de problem som dem kommer i med.

All tid i simhallen och utbildning har lett till att jag har ett stort intresse för hälsa och välbefinnande som även reflekteras i mina behandlingar.

Välkommen att boka din behandling hos mig.

NS-Therapy’s vision

Min vision jag hade när jag startade företaget var att jag ville hjälpa människor med deras besvär. Jag ville också lära mig mer om kroppen och des helhet. För att i sin tur bygga på mig mer kunskap.

Att inse att man är okunnig är ett bra steg mot kunskap.
Benjamin Disraeli   

Niklas Sandberg

Niklas Sandberg

Cert. Medicinsk Massageterapeut | Massageterapeut | Friskvårdsmassör | Lic. Träningsinstruktör | Lic. Personlig Tränare | Kostrådgivare - pågående | Kost & Träningskonsult - pågående |

Jag är VD för NS-Therapy och är den som utför massagebehandlingar för företaget. Jag startade mitt företag 2016 och har sedan dess i mitt företagsregi.

Jag har också utökat min utbildning med några enstaka kurser för att ytterligare kunna hjälpa mina kunder.

Enstaka kurser:
Koppning
Zonterapi – grundkurs
Kinesiotejpning – grunkurs
Stretching & Undersökningsmetodik
Dry-Needling kurs