• Aranäs Allé 24 | Niklas Sandberg | NS Therapy

  • 0761077956

Behandlingar


Hälsoresurs

Jag erbjuder massagebehandlingar för företagskunder som har köpt sina klippkort genom Hälsoresurs appen.
Behandlingens inriktning bestämmer du själv på plats.
Om du t.ex. bara önskar överkropp eller kanske bara underkropp är det du som kund som bestämmer.

Hälsoresurs är en förmånsportal där jag som terapeut är ansluten, med flertalet andra. Där vi erbjuder massage i vår anslutna klinik eller ute på företag.
Här hittar du information om hälsoresurs via deras hemsida – https://halsoresurs.se/

Idrottsmassage

Denna behandling riktar sig till dig som är fysisk aktiv eller bara önskar en behandling där jag använder mig av ett hårdare/kraftigare tryck.
Jag brukar använda mig av olika tekniker för att komma fram till den bästa behandlingen. Exempelvis använder jag mig ibland utav olika massageredskap; koppor eller massagepistol.

Samarbeten

Denna behandlingen riktar sig till dig som simidrottare i Kungsbacka Simsällskap. Som resursteam erbjuder jag massagebehandlingar för ett reducerat pris till alla tävlingssimmare.
Här är länken till min sida hos KBSS –

Svensk klassisk massage

En behandlingsform där man går in på djupet i de olika lagren. Genom olika grepp ökar man cirkulationen för att underlätta för kroppen att kunna slappna av och släppa på spänningarna.
När musklerna blivit uppvärmda används flera olika grepp och tekniker för att komma åt och släppa på de mer djupa spänningarna.

Under behandlingen använder jag ofta flera tekniker i form av; långa drag, knådningar, cirkulerande tryck, olika töjningar och lätta “hackningar” (taptament).
Massagebehandling för specifika besvär

Behandlingen är riktad till dig som söker upp mig för ett specifikt besvär. Dessa besvär skulle kunna vara; hälsporre, ischias, ihållande huvudvärk, ringande öron, ryggskott, tennisarmbåge eller liknande besvär.


Komplement till massagebehandlingen

Hypervolt – massagepistol

Syftet med massagepistolen är att öka blodcirkulationen för att få muskeln att lättare kunna slappna av. Med massagepistolens hjälp kan jag som terapeut komma djupare in i muskelns olika lager.
Massagepistolen erbjuder även en annan form av behandling där den utför en form av stötbehandling.
Tillverkarna av produkten menar även på att den kan hjälpa till med återhämtningen vid träningsverk.
Vill du läsa mer kan du göra den på Hyperice hemsida >>

Koppning

Koppning är en gammal behandlingsmetod där man använder sig av olika slags sugkoppor. Syftet med behandlingen är att öka blodcirkulationen. Men även underlätta för lymfsystemet och dess transport.

Kinesiotejpning/Idrottstejpning

Idrottstejpning är något man ofta kan se i olika idrottssammanhang. Många idrottare använder sig av tejpen för att kunna utföra sin idrott. Syftet med tejpen är att öka blodcirkulationen.
Tejpen kan även användas för att förhindra en specifik rörelse för att underlätta läkning i kroppen.

Stretchning

Syftet med stretching är att öka musklernas rörelseomfång. Syftet med det är att öka musklerna blodgenomströmning.
Men även kunna underlätta för muskeln att bli starkare.
Genom stretching kan även muskelstyrkan lättare utvecklas.
Bokningsregler

Återbud lämnas senast 24 timmar innan behandlingstillfälle. Detta är för att underlätta dels för mig som terapeut men även för dina medkunder.
Du lämnar återbud genom att antingen använda dig av avbokningskoden i ditt SMS/mejl. Du kan även ringa, lämna ett meddelande eller skriva ett SMS.


© NS Therapy 2020 | Massage Therapist |